Fotballcupcakes

I går hadde sosialgruppa på fotballen ordnet med paintball for gutta. Egentlig skulle den vært i våres, men pga covid-19 ble den utsatt. Det er så viktig å gjøre noe sosialt sammen utenfor banen. Det er viktig med teambuilding. Jeg fikk oppgaven med å bake og cupcakes ble et naturlig valg i denne tida vi er inne i nå. Og det falt i smak, det er alltid ekstra hyggelig. Neste gang skal jeg nok lage en sjokoladekrem som har en mindre sjokoladesmak. Vi her hjemme likte den godt, men for mye sjokoladekrem kan bli mektig. (Om man ikke har kaffe da). Så går for en litt lettere sjokoladesmak neste gang. Jeg ønsket den mørke brunfargen på sjokoladekremen da den lignet mest på fargen på draktene våre, samtidig som vi er glade i sjokoladesmaken.

Vi koste oss i sola mens gutta kostes eg med paintball. Det var noen veldig hyggelige timer for oss begge.  Søndagen ble brukt ellers til å forberede uken. Gard gjorde leksene i matte og engelsk. og jeg vasket klær og gjorde andre forberedelser.

Vi har nettopp byttet vinduer i stua og jeg har litt å gjøre etter det. Men jeg må bestemme meg for om ejg skal henge opp de samme gardinene igjen og de samme lysene, eller om jeg skal endre stil i vinduet. Det har i hvert fall blitt veldig fint med nye vinduer i stua og på soverommet.

Nå har vi startet en spennende uke med skole/jobb, fotball og teater. I morgen er det første seriekamp i år, det blir veldig spennende. Jeg håper foreldremøtet er kort, slik at jeg får med meg 2. omgang av kampen.

Ønsker dere en fin uke.

♡ Nicoline

Mamma til en gutt på 11 år. Utdannet og jobber som adjunkt. Jeg er ved siden av full jobb student, modell for Lycke og fotballtrener. Men beste og mest av alt, mamma til verdens fineste Gard.
Posts created 113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top