Havrepannekaker med blåbær

I løpet av uka som gikk var jeg i skogen å plukket litt blåbær. Disse brukte jeg i pannekaker som vi spiste til kveldsmat og hadde med på skole/jobb dagen etter. Disse pannekakene er en variant av Funkygine sin pannekaker med blåbær. Jeg brukte vaniljemelk og kardemomme i røra, noe som vi likte veldig godt. Mamma lagde Funkygine sine pannekaker tidligere i sommer da vi skulle på tur til Hadeland Glassverk, og de var så innmari gode. De er perfekt til kveldsmat og skolemat. Jeg hadde nok aldri tenkt på å bruke pannekake istedenfor brød eller knekkebrød om jeg ikke hadde sett hun gjøre det. Dette ble en veldig god og sunn variasjon på kveldsmaten og lunsj.

 

Jeg tok havregryn i blenderen slik at det ble til havremel, før jeg hadde opp i resten av ingrediensene. ( egg, bakepulver, vaniljemelk og kardemomme)

til slutt rørte jeg forsiktig inn blåbærene.

 

Jeg spiste mine med brunost, mens Gard fikk litt sukker på sine etter en stor smoothie. Da pannekakene var med som lunsj spiste han de uten noe på.

 

♡ Nicoline

Mamma til en gutt på 11 år. Utdannet og jobber som adjunkt. Jeg er ved siden av full jobb student, modell for Lycke og fotballtrener. Men beste og mest av alt, mamma til verdens fineste Gard.
Posts created 113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top