12 år

Gard har fylt 12 år. Vi feiret med familien for en uke siden. Vi serverte hjemmesmurte snitter og kaker. Mamma smurte noen av snittene og jeg tok resten.  Søsteren min bidro med oreokaka, noe som var Gards største favoritt som liten.

Jeg liker å dekke og pynte bord, jeg har fått nytt servise og fant ut at jeg trenger gullfarget bestikk. Det hadde blitt så mye mer helhetlig. Så det står nå på ønskelista.

Hver gjest fikk en bilderemse som pynt, hver remse var ulike. Hver remse hadde sitt eget tema for bildene.

 

Tante lagde oreokake til bursdagselskapet. Jeg bakte sjokoladekake som jeg skjærte ut og pyntet som logoen til Borgen IL etter ønske fra bursdagsgutten. Vi har hatt fotball som tema flere ganger, men da har det vært Manchester United som har preget kakene. Donutene kjøpte jeg på Timmy Donut her i Sarpsborg – de beste i byen.

♡ Nicoline

Kristiansand

I sommer var vi en snartur til Kristiansand. Vi tok først en tur inn til sentrum hvor vi gikk litt i gågata før vi gikk en tur til bystranda. Været var på vår side og i noen sekunder kunne det nesten se ut som vi var i et land lengre sydover. Fantastisk fint på bystranda i Kristiansand. Vi gikk innom Happy Donut, jeg innrømmer at jeg tenkte at de antagelig så bedre ut enn de smakte, men nei. Det er den beste donuten jeg har spist. Jeg angrer på at vi ikke kjøpte flere eller tok en omvei før vi dro hjem. Jeg håper at Happy donut åpner nærmere oss, som for eks i Oslo. Det hadde i såfall blitt et fast stoppested.

 

 

Donut fra Happy Donut Krisitansand

 

Vi overnattet på Safaricampen ved Dyreparken. Det var kjempe fint der, og noe annet enn hotell eller leilighet som vi har hatt tidligere. Vi satt klare på morgenen når den Sorte Dame seilte forbi for å vekke sjørøverne i Abra Havn.

Safaricampen ved Dyreparken i Kristiansand

Safaricamp og donut fra happy donut

Kaffe og donutkos i solnedgangen før Kapten Sabeltann forestilling.

Utsikten til Abra Havn.

Vi hadde en fantastisk fin tur til Kristiansand. Gard og tante tok tømmerstokken flere ganger, jeg tok meg heller en ekstra runde i parken sammen med en vi møtte på der og ei vi har på besøk av og til.

♡Nicoline

 

Sommer 2021

Ferien/ avspaseringen går mot slutten, men for noen fantastiske uker det har vært. Ukene har sust av gårde, nettopp fordi vi har storkost oss i mesteparten av ferien. I år ble det ikke store ferieturen, en svipptur til Kristiansand fikk vi i hvert fall inn, da vi har brukt nesten hele ferien på teateret, og når vi hadde en uke fri, var G hos faren sin. Disse ukene på teateret er uker som vi ikke vil bytte bort. G er allerede klar for neste år, han er fast bestemt på å stille på audition for neste år også. Så det er et godt tegn på at han har kost seg.

Jeg har en fridag igjen, til torsdagen er det første planleggingsdag. Jeg kjenner at jeg er alt annet enn motivert for disse planleggingsdagene, jeg gleder meg derimot til å møte elevene igjen.

 

Olav den heldige -Ragnarok.

Vi har fått bruke sommeren på Lækkert sammen med en gjeng med fantastiske mennesker. G storkoste seg og fikk nye venner/bekjentskaper. Det er alltid hyggelig.

Olav den heldige -Ragnarok

utsikten på Lækkert

Foto: Sarpsborg arbeiderblad

Vi krysser fingrene for at vi får være med neste år også.

♡ Nicoline

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top