Trollstien

I går etter lørdagstreninga til G tok vi en tur til Halden.

Vi gikk til Trollstien ved Ormtjernhytta. Siden bommen var nede fikk vi oss en liten gåtur, det var egentlig veldig fint. Det er ikke langt å gå fra bommen å inn, dersom vi parkerer helt inne ved hytta blir det liksom bare en kosetur i fine omgivelser. Vi har vært der flere ganger tidligere, men i går ønsket vi å ta med ei som aldri har vært der før på trolljakt.

Det ble pokémonjakt på Gard mens vi gikk der. Vi fikk nye pokémon, klekket egg og han fikk satt en pokémon i en gym.

Vi avsluttet turen med en liten tur innom Fredriksten festning. Der var det ganske mange pokéstopp, så dit skal vi nok igjen snart for å spille Pokémon GO.

 

♡ Nicoline

Blåveis

 

Forrige helg var vi en tur på Hvaler og Kråkerøy. Det var en deilig gåtur langs kyststien på Hvaler. Vi fant en del blåveis på vår vei som jeg fikk tatt bilde av. Både den blå varianten og den rosa, dessverre så jeg ikke hvit blåveis denne gangen. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker blomster. Våren er med den en favoritt. Da våkner endelig naturen til liv igjen etter vinterdvalen. De første blomstene er alltid de beste. I dag skal jeg plukke meg en bukett med hvitveis.

♡ Nicoline

Sølvstufoss

2. påskedag tok vi igjen turen til Sølvstufoss. Gard og jeg gikk dit i fjor sammen med mormor og onkel. Det er en fin tur, med mye oppoverbakker. I år var morfar, tante og oldemor med oss også. Underveis fant vi vårtegnene hestehov, hvitveis, gåsunger og blåveis.

Vel fremme  kunne vi kose oss med ferske påskehareboller med hjemmelaget vaniljekrem i som mormor hadde bakt på morgenen før vi gikk. Kaffe og påskekos som solo, kvikklunsj og appelsin var også med.

På enkelte partier var det fortsatt is og istapper.

Vi hadde trening på ettermiddagen, men vi rakk fint en finfin tur til Sølvstufoss og et besøk på Palma i Høysand.

Palma sin Loaded fries er helt fantastisk god og det beste av alt er at alt hos Palma er vegansk. Det er perfekt for en vegetarianer!

Påskeeggjakt på Trollstien

Denne påsken var litt annerledes for oss, da Gard ikke var hjemme på påskeaften. Derfor ble det litt påskekos før og etter påskeaften. Vi hadde fotballtrening på påskeaften også. Det var egentlig helt perfekt i disse tider med nedstenging her. Nå er det egentlig kun fotballtrening vi gjør utenom skole/ jobb. Fotballtreningen er ikke som vanlig den heller, men det er en god treningsøkt selvom vi ikke kan spille fotball.

Det ble i år påskeeggjakt på søndagen. Og vi valgte å ta den i Trollstien i Halden. Jeg hentet Gard 15.00, så det var begrenset med tid vi hadde før det ble mørkt. Det er i underkant av 1. km fra parkeringsplassen til vi er ved starten av Trollstien. Vi gjemte ut påskeeggene og det ble påskeeggjakt og grilling. På den måten kunne vi ha med tante, onkel, mormor og morfar også.

Årets fangst etter påskeeggjakten. Påskegget med United logo lagde jeg for noen år siden. Jeg malte Manchester united logoen på den ene siden og Sarpsborg 08 logoen på den andre. Så får vi se om jeg lager ett nytt neste år, så vi får med logoen til Borgen også. Mormor hadde fått tak i påskeegg med navn på. Og det siste påskeegget var fra tante.

 

Tvetervannet rundt i påskesola

I påsken gikk vi Tvetervannet rundt i fantastisk solskinn og i godt selskap. Det har vært fotballtrening gjennom hele påsken, så det var først fotballtrening før vi gikk Tvetervannet rundt. Vi tenkte bål og grillet pølser på bålet. Vi ble sittende i sola ganske lenge før vi gikk videre. Det var veldig deilig å kjenne sola varme igjen.

På Skjærtorsdagen hadde vi den fineste dagen, værmessig. Vi hadde sol de andre dagene også, men det blåste mye mer.

Tvetervannet rundt er en fin runde å gå som ikke er langt unna her vi bor. I tillegg er det vakre omgivelser vi går i. Anbefaler på det sterkeste å gå Tvetervannet rundt.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top