En uke igjen

Vi teller ned og nå er det kun en uke igjen til bursdag. tema for bursdagen blir i år også fotball. Dette er et tema som han har de siste årene. I starten var det litt mer varierende fra år til år. Tidligere teamer har vært blant annet Cars, Kaptein Sabeltann, Lego og Big hero six, i tillegg til fotball som det har vært de siste årene. I år tror jeg det kan bli litt likt fjoråret. Så nå prøver jeg å fine måter å gjøre det annerledes på.  Jeg har tenkt å bruke  noe av det samme som i fjor. Han er selvsagt med på å bestemme detaljer underveis. Og det er så koselig at vi kan gjøre dette sammen.

Han har bestemt seg for å kun ha voksenselskap i år pga Covid-19. Han ønsket derfor å vente med barnebursdagen til neste år. Istedenfor barnebursdagen sakl han da få litt penger til det han sparer seg til. Dette har han valgt helt selv og jeg har spurt flere gange rpå om han er helt sikker på dette.Han har valgt å bli hjemme fra selskap før sommeren pga viruset, så  han virker veldig reflektert over dette.

Her er noen bilder fra voksenselskapet i fjor.

Sjokoladekake med sjokoladekrem med marsipanlokk.

Slik ble kakene i fjor:

 

Fotball som jeg laget av marsipan.
“Naken” bløtkake med jordbær og vaniljekrem
Bordpynten

 

Bordkort og servietten. Disse serviettene har jeg tenkt å bruke i år også. De er så fine. 

Vi gleder oss begge til bursdagen hans, men jeg må innrømme at jeg ikke gleder meg like mye som han. Årsaken er så enkel som at da er ferien min over. Ferien har gått så alt for fort. Jeg føler jeg nesten bare har gått å venta på sola og at  jeg ikke er helt klar for full rulle igjen. Samtidig så blir det  koselig å se alle igjen, det gleder jeg meg veldig til.

 

♡ Nicoline

Mamma til en gutt på 11 år. Utdannet og jobber som adjunkt. Jeg er ved siden av full jobb student, modell for Lycke og fotballtrener. Men beste og mest av alt, mamma til verdens fineste Gard.
Posts created 113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top