11 år

Og en uke.

Det er allerede en uke siden bursdag og bursdagsfeiring. I år ønsket han ikke barnebursdag, dette pga covid-19.  Han sa først at han skulle invitere hele klassen, men trakk det raskt tilbake da det ble mer smitte igjen.

Bursdagsbarnet ønsket et morgenbad på bursdagen sin.  Vi dro derfor ut på Høysand på morgenen. Det var så deilig, så vi ble der en stund før vi måtte hjem å gjøre ferdig kakene. Vi spiste på Peppes og tok kakene her. Vi avsluttet dagen med et kveldsbad på Høysand.


Denne uka har gått i rekord fart. Den var over på et blunk. Fotballskole på oss begge på mandagen fra  07.30 til 15.30. En litta pause fikk vi før neste trening. Og vipps så var ferien over for min del. Det har vært lange jobbdager etter ferien samt jobb på lørdag både i blomsterbutikken og klargjøring av klasserommet. Nå er vi begge klare for et nytt skoleår.

I morgen er det første skoledag i 6.klasse og første skoledag som 11 åring.

Vi går en meget spennende høst i møte.

Ønsker alle store og små en fin, varm og god skolestart💙

 

Nicoline

Mamma til en gutt på 11 år. Utdannet og jobber som adjunkt. Jeg er ved siden av full jobb student, modell for Lycke og fotballtrener. Men beste og mest av alt, mamma til verdens fineste Gard.
Posts created 113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top