Ostekake i flaggfargene.
Ostekake må være den enkleste kaken man kan lage, og ikke minst: lett å pynte. Denne ostekaken lagde jeg i fjor. Den består av kjeksbunn, gelèlag og ostekrem.
Kakebordet 17.mai 2019.
Jeg ønsket å prøve flere kaker i tillegg til fllaggkaken som er et fast innslag på nasjonaldagen. Det ble rullekke med krem og bær, sjokoalde cupcakes med marengstopping og ostekake.
Brudesløret farget jeg blått for anledningen. Jeg elsker kombinasjonen av eucalyptus og brudeslør. Og Liljekonvaller var hovedblomsten på bordet. Bukett med liljekonvaller er utrolig vakker, og det lukter himmelsk. I tillegg får man seg en skogstur i fred og ro for å plukke den. nydelig. Blomsterbuketten på enden av bordet fikk jeg fordi jeg dirigerte i Kulås under feiring i byen, den fikk plass på 17.maibordet da vi kom hjem.
♡ Nicoline