inspirasjon til kakebordet på 17.mai

Ostekake i flaggfargene.

Ostekake må være den enkleste kaken man kan lage, og ikke minst: lett å pynte. Denne ostekaken lagde jeg i fjor. Den består av kjeksbunn, gelèlag og ostekrem.

Kakebordet 17.mai 2019.

Jeg ønsket å prøve flere kaker i tillegg til fllaggkaken som er et fast innslag på nasjonaldagen. Det ble rullekke med krem og bær, sjokoalde cupcakes med marengstopping og ostekake.

Brudesløret farget jeg blått for anledningen. Jeg elsker kombinasjonen av eucalyptus og brudeslør. Og Liljekonvaller var  hovedblomsten på bordet. Bukett med liljekonvaller er utrolig vakker, og det lukter himmelsk. I tillegg får man seg en skogstur i fred og ro for å plukke den. nydelig.  Blomsterbuketten på enden av bordet fikk jeg fordi jeg dirigerte i Kulås under feiring i byen, den fikk plass på 17.maibordet da vi kom hjem.

♡ Nicoline

Mamma til en gutt på 11 år. Utdannet og jobber som adjunkt. Jeg er ved siden av full jobb student, modell for Lycke og fotballtrener. Men beste og mest av alt, mamma til verdens fineste Gard.
Posts created 126

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top