Vinterglede i akebakken

Endelig fikk vi snø her i Sarpsborg også. Snøen gir så mye glede til store og små. Det er noe helt spesielt å se snøen lave ned. Det snødde mye mens jeg var på jobb om mandagen, men da jeg kom hjem, kom jeg hjem til ferdig måket gårdsplass. Og det helt uten at jeg i det hele tatt hadde spurt G om han kunne måke. Det var jeg takknemlig for, selvom jeg liker å måke. Ha musikk eller en podcast på ørene, og måke om kvelden. Om noen snøkrystaller fortsatt daler ned, er det bare idyllisk og gir en fin indre ro.

Fjelldalbakken

I går gikk vi til akebakken, vi er ganske heldig som bare kan gå ut døra og ha en så fin akebakke kun fem minutters gange fra oss. En akebakke med bålplass og som er opplyst. Det er luksus. Det var hyggelig å møte kjente igjen også, flere fra fotballen hadde også tatt turen i akebakken. G hadde avtalte aking med en kompis, så det var hyggelig. Det er så fint å se den gleden både små og store barn, ungdom og voksne har sammen i en aktivitet. Vi har tenkt oss dit igjen en tur i morgen. Og nå er en ny boblebukse på plass til G som hadde vokst ut av sin. Vi måtte innom flere butikker uten å få en som passet. Det var utsolgt her i byen i den riktige størrelsen. Redningen ble at mormor var så snill å kjørte til Rygge for oss, så vi kunne dra hjem å lage middag og at jeg kunne gjøre unna litt jobb. Da er vipps helt genialt. Jeg er så takknemlig for at hun tilbød seg å kjøre inn for oss. Jeg gleder meg til mer akeglede i Fjelldalbakken i morgen.

Mamma til en gutt på 11 år. Utdannet og jobber som adjunkt. Jeg er ved siden av full jobb student, modell for Lycke og fotballtrener. Men beste og mest av alt, mamma til verdens fineste Gard.
Posts created 86

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top