Tur til Rødshue

I går dro vi igjen til Hvaler for å gå tur. Denne gangen gikk vi også kystsiten, men på et annet sted på Kirkøy. Vi parkerte på parkeringsplassen ved kirken hvor vi gikk fra. Vi tikk til Rødshue, der er det en skulpturpark som jeg hadde lyst til å se. Det var ca 3 km dit fra parkeringsplassen. En helt ok avstand etter lørdagstreningen for Gard. Han hadde orket å gå lengre, men vi ville tilbake før mørket tok oss. Vi gikk forbi en vakker strand, som jeg ikke visste om. Vi har dratt til Storesand for å bade tidligere, men det viser seg å være flere strandperler på Kirkøy. Det var godt merket og gode, fine stier. Noe is på deler av stien, men det er å forvente nå. Det var minimalt med is på stien.

Det var et fantastisk sted å komme til. Sola skinte, det var ikke et lite vindkast å kjenne heller. Helt stille. Det var mange som gikk der, og som satt å nøt sola. Selv satt vi oss ned med mormors hjemmebakst til alle sammen sin begeistring. Mormor, morfar og oldemor var med på tur, noe Gard liker.  Det var så deilig å sitte i sola, at vi nesten ikke ville gå tilbake, men vi måtte gå før det ble for mørkt da vi ikke hadde med hodelykt eller lommelykt. Det var  et vakkert fargespill på himmelen som vi heller ikke ville gå fra.  Det ble litt mørkt, men ikke for mørkt inne i skogpartiene.

Nå er det klar for trening før fotballkamp og morsdagsfeiring.

Mamma til en gutt på 11 år. Utdannet og jobber som adjunkt. Jeg er ved siden av full jobb student, modell for Lycke og fotballtrener. Men beste og mest av alt, mamma til verdens fineste Gard.
Posts created 99

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top