Høysand – kyststien

Det ble jammen en tredje tur denne helgen, for en fantastisk avslutning på helgen. Tre turer og jeg har fått jobbet litt, men også slappet av/fylle på energien med å gå tur, det trengtes etter to uker med mye jobb.

Jeg hadde allerede gått en tur i dag, da jeg på vei hjem skulle hente Gard. Han var så gira på å få være ute og ville så gjerne gå en tur han å. Da var det bare til å snu seg rundt å gå en tur til. Mormor ble også med, og på vei til Høysand gikk tilfeldigvis Oldemor langs veien på sin søndagstur. Vi stoppet på første busslomme å spurte om også hun ville være med. Så det ble en fin og koselig tur til Høysand i ettermiddag hvor vi fikk se solnedgangen. Vi gikk deler av kyststien frem til vi måtte snu å vi rakk tilbake før det ble helt mørkt. Det var deilig og friskt. Det var en del som var i Høysand, noen sto på ski over isen, noen akte på isen, noen stod på skøyter mens andre kjørte firhjuling. I dag tror jeg man kunne gått rett over til Feriehjemmet, det så i hvert fall slik ut i forhold til hvor det gikk mennesker. Vi holdt oss til det som var trygt. Vi sjekket så vidt isen på stranda.

På deler av kyststien var det ekstremt mye is. Her gikk vi langs kysten, så nært havet man kan komme. Det er ganske vakkert å se hvordan naturen stilner om vinteren. Helt stille, ikke så mye som et lite bølgeskvulp å høre, ei heller knirking fra isen i ettermiddag.

Høysand

Høysand

Det er kjempefint å se at så mange bruker de fine naturområdene vi har i Sarpsborg, og ellers rundt om i verden. Når vi nå er så mange som er flinke til å bruke naturen må vi passe på så vi får med oss all søpla hjem igjen, eller til nærmeste søppeldunk.

Det som er trist er at ikke alle er like flink til å rydde opp etter seg. I Høysand stod det igjen en engangsgrill som noen bare hadde gått i fra. Det er ikke bra for dyrene i naturen med all den søpla. Dessuten så det heller ikke like hyggelig å komme til steder hvor det er masse søppel. Heldigvis har jeg en omsorgsfull gutt som reagerte med engang han så engangsgrillen. Han  tok med seg engangsgrillen  å kasta den i søpla. Han hadde tjukke hansker, så det skal være trygt. 🙂

Vi må alle hjelpe til å holde naturen ren for dyrene.

Vi er klare for nye uke med jobb, skole og fritidsaktiviteter.

Mamma til en gutt på 11 år. Utdannet og jobber som adjunkt. Jeg er ved siden av full jobb student, modell for Lycke og fotballtrener. Men beste og mest av alt, mamma til verdens fineste Gard.
Posts created 99

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top