Brattestø

Det er så mange fine steder langs kyststien. Denne gangen gikk vi også på Hvaler, men denne turen var på Asmaløy. Det er vakker natur og vi satt oss litt ned på fjellet hvor i hørte havet som slo mot land og vi kjente sola varme. Det er deilig det. Og avslappende. Vi hadde ikke tatt med så mye av mat og drikke, for vi skulle bare gå en liten tur. Turen ble på 5.km. Vi angret på at vi ikke hadde tatt med sitteunderlag og litt mat og drikke når det var så fantastisk vær. Skulle tatt med strikketøyet også! Gard koste seg med å ta bilder og og filme vannet som rant nedover. Det er gøy å se han prøve på ulike måter å ta bilder på. Han har god tålmodighet, så vi sto lenge for at han skulle få bildene slik han ønsket. På det ene stedet satt vi oss ned litt og nøt sola, mens han hold på med foto.

Fantastisk tur – fin runde å gå i varierende terreng. Jeg skal helt klart gå her igjen om noen uker når blåveisen blomstrer. Vi fant mange blader og noen knupper, så den er rett rundt hjørnet.

Mamma til en gutt på 11 år. Utdannet og jobber som adjunkt. Jeg er ved siden av full jobb student, modell for Lycke og fotballtrener. Men beste og mest av alt, mamma til verdens fineste Gard.
Posts created 113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top