Deilig lørdagsmorgen

I dag våknet vi til en fantastisk vakker og mektig soloppgang. Jeg prøvde å ta bilder, men jeg ble langt i fra fornøyd med de jeg tok. Årsaken er at fargene var flere enn det som kom frem på bildet.

Helt nydelig å se fargespillet på himmelen denne morgenen.

I går hadde gullet med seg sin bestevenn hjem. Veldig koselig og stas for gutta.

Jeg satt med jobb i hele går kveld. Jeg lagde et arbeidshefte, tilpasset opplæring. I heftet var jeg igjennom tre fag. Så jeg har et eller to fag til som skal inn i dette hefte. Litt usikker på hvordan jeg legger opp musikken neste uke. Blir det teori der, blir det to fag til. Jeg jobbet med heftet i 5 timer i går, men jeg koste meg underveis. Det er dette som er en av tinga jeg elsker ved jobben min. Lage opplegg til elevene som gjør at de mestrer.

I samfunnsfag skal vi ha om gamle Egypt. Så utrolig spennende. Dette gleder jeg meg stort til å undervise i til uka.

Sola stråler mot oss og gir meg inspirasjon og motivasjon. Jeg skal i 30årsslag i dag, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg, dette problemet skyver jeg litt frem. For nå skal jeg lese en times tid før jeg drar ut for å gjøre unna noen eren.

Kaffe og boka er min date denne lørdagsmorgenen. Jeg har eksamen om mindre enn to måneder.

#soloppgang #nydelig #vakkert #natur #inspirasjon #mektig #himmel #kaffe #studier #jobb #frokost #lørdag #lørdagsmorgen #morgen #nydag #herlig #solstråler #fantastisk #helg #blogg

2 kommentarer

Victoria Larsen

18.03.2017 kl.09:02

så koselig! :)

Iselin Renée

18.03.2017 kl.10:59

God helg :)

Skriv en ny kommentar

hits