Livsviktig i mørketida

Nå er det allerede mørkt ute, og i tida fremover vil fet bli tidligere og tidligere mørkt. Etter at jeg begynte å kjøre sjøl for noen år tilbake i tid, ser jeg viktigheten av refleksbruk blant de myke trafikantene.

Til dere som sykler og går, bruk refleks. Det er så utrolig viktige at vi bruker refleks, selv i skumringen.

Jeg har gått til innkjøp av refleks i ulike former og fasonger! Refleksklistremerker, refleksvest og refleks til arm/bein. Refleksen jeg har vært mest fornøyd med er jakka jeg kjøpte til gullet i vinter! Den jakka er genial! Helt fantastisk. Jeg er trygg på at han blir sett i mørket! Jakken er tjukk og god. Helt perfekt til kalde og mørke dager!

Bruk refleks, det redder liv! Barn løper fort ut i en vei, og med reflekser som er godt synlige vil bilister se de som går ved veien og de som krysser veien før en ulykke inntreffer! Det er ganske ubehagelig å se en gående person to meter foran bilen, eller at man ved en tilfeldighet se en person i billysene til en møtende bil. Refleks er så viktig i den tiden som vi nå går inn i. Både morgen som ettermiddag/kveld.

Ikke la refleksen bli liggende hjemme! Bruk den.

Jeg betalte 1299kr for jakken, den skal tåle minst 25 vasker uten at refleksen skal bli ødelagt.

#mørketida #blisett #trafikk #refleks #refleksredderliv #refleksjakke #trygg #tryggtrafikk #vegvesenet #statensvegvesen #brukrefleks #redderliv #dyrebart #høst #vinter #vinterjakke #jakkesomredderliv #investering #investeringimivet #blogg #barn #sønn #mamma #familie #refleksbarn #genialt #godtkjøp #mammablogg #foto #mor #weekend #vg #dagbladet #minnote #trygghet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits